dagensskiva.com

48 timmar

Text

Om det ändå hade varit en väska…

Jag är en jävla klant.

I och för sig var det väl egentligen väntat att nåt skulle hända. Efter en mycket trevlig helg på min kompis bröllop, trevligt flyg följt av en god lunch på Arlanda och en fantastiskt smidig hemfärd med en god bok och musik i lurarna var det egentligen bara väntat att livet skulle komma ikapp och ta ned en på jorden igen. Lite för mycket på pluskontot antar jag. På stationen i Örebro ska jag gå av, stimmigt med väskor, massor med folk i rörelse och en case logic med skivor blir kvar i facket på mitt säte.

Kvoten var full och jag skulle ner på jorden igen. Det är min fulla övertygelse.

I casen fanns bland annat senaste Mars Volta, Isis ”Oceanic” och Cradle Of Filths ”Damnation And A Day”. Men även recensionsex av skivor med band som Destruction, Morbid Angel, Misery Index och Poison The Well, varav de två senaste var tänkta bonusar till på torsdag, fast det är bara en parentes i sammanhanget. (PTW hade dittills skrapat ihop en sexa medan Misery Index vid en första anblick aspirerade på årets skiva, i alla fall inom dödsmetallen.)

Grämer mig nåt djävulskt just nu och önskar mest att det hade varit en väska med kläder eller nåt annat man egentligen inte hade brytt sig om som blivit kvar, men så är icke fallet.

Tomas Lundström

Publicerad: 2003-09-21 19:42 / Uppdaterad: 2003-09-21 19:42

Kategori: Krönika

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inloggning

Registrera dig